Tiikerililjan pentueet

Tiikerililjan kasvattajanimi on hyväksytty FiFe:ssä 1.6.2010. Toimimme Suomen Kissaliiton sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti.

Kaikki Tiikerililjan kissalassa syntyneet pennut ovat aitoja, aurinkoisia eurooppalaiskissojaOikealla eurooppalaiskissalla on aina rekisterikirja! Pennut luovutetaan aikaisintaan 12 viikon iässä, jolloin ne ovat rokotettuja, madotettuja ja mikrosirutettuja. Pennut asuvat kotonamme perheenjäseninä ja tottuvat jo pikkupentuina kaikkiin normaaleihin kodin puuhiin ja ääniin. Pyrimme totuttamaan pennut erilaisiin ihmisiin ja tilanteisiin, sekä turkin- ja kynsienhoitoon. Vuodenajan salliessa pennut oppivat meillä myös valjasulkoilun alkeet. Pentujen sosiaalistuminen on huipussaan 2 - 8 viikon iässä, minkä vuoksi pentuja sylitellään ja niiden kanssa leikitään paljon aina niiden ollessa hereillä! :)

Meiltä luovutetaan pentuja perheenjäseniksi rakastaviin koteihin, ja ehdottomasti ainoastaan sisäkissoiksi! Ulkoilu valvotusti valjaissa tai ulkoilutarhassa on toki sallittua ja suositeltavaa.

Pentujen vanhemmat on valittu huolella ja erityisesti vanhempien luonteeseen on kiinnitetty huomiota. Vanhemmat ovat tutkittu vähintään leukoosin (FeLV) ja immuunikadon (FIV) varalta. Kissalamme on säännöllisesti tutkittu ja todettu negatiiviseksi tarttuvien sienitautien varalta (microsporum canis, microsporum gypseum, trichophyton mentagrophytes). 

Kissalastamme pennut saavat mukaan mm. runsaat eväät uusiin koteihin sekä kattavat hoito-ohjeet. Pennun mukana saat myös kasvattajan! :) Kasvattajalta voit aina kysyä neuvoja lemmikkisi kanssa eteen tuleviin asioihin myös uuden perheenjäsenen myöhemmissä elämänvaiheissa!

 

Kissalamme pentueet

Klikkaamalla pentuetta pääset pentueen omalle sivulle. Pentueen kirjain määräytyy syntymävuoden perusteella, sillä lehmäfani kasvattaja on päätynyt käyttämään lehmien nimeämisstandardia... :)

Tiikerililjan kissalassa ei ole kasvatuskäytössä olevia kissoja, eikä uusia pentueita siten ole toistaiseksi luvassa.

  I-pentue, syntynyt 11.2.2011
  I-pentue 2, syntynyt 6.9.2011
  J-pentue, syntynyt 6.7.2012
  K-pentue, syntynyt 7.4.2013
  L-pentue, syntynyt 23.3.2014
  L-pentue 2, syntynyt 27.11.2014
  N-pentue, syntynyt 27.5.2016

 

  

     pennut_5_vko_korvat_kuin_hainevat.jpg

Tiikerililjan K-pentuja 5 viikon iässä. Korvat ovat rivissä kuin hainevät. :)