Tiikerililjan N-pentue (päivitetty 26.9.2016)

Emo: CH Tiikerililjan Lempiki "Lempi",  kilpikonna (EUR f)   
Isä: Feronian Gladiolus "Manu", punatabby (EUR d 22) 
Synt.aika: 27.5.2016

Syntyneet pennut:   

Nauttiwa "Nemo": uros, ruskeatabby (EUR n 22)  
Nokinalle "Noki": uros, musta (EUR n) 

 

Veljekset 4 päivän iässä.

 N-Pennut_4_vrk.jpg

6-viikkoiset velikullat

Pojat_6_vko.jpg

 

Tiikerililjan kissalan kullannuppu-kaksikko syntyi täsmällisesti laskettuna aikana 27.5.2016. Lempi-emo on Tiikerililjan kissalan oma kasvatti - kehräävä neitokainen, joka rakastaa ulkoilua ja suhtautuu avoimen uteliaasti kaikkiin uusiin kokemuksiin. Lempeälle Lempille valitsimme sulhaseksi seurallisen ja ystävällisen Manun. Odotamme Lempin ja Manun pennuista huippuluonteisia, kilttejä ja ystävällisiä poikia. 

Pennut on nimetty niiden ensimmäinä elinpäivinä ilmenneiden ominaisuuksien ja puuhien perusteella. Usein nimeämiseen johtaneet piirteet ovat säilyneet ja olleet havaittavissa vielä aikuisiälläkin! :) Perinteisestä aakkosjärjestyksestä poiketen pentueen kirjain määräytyy syntymävuoden mukaisesti. (Lehmäfani kasvattaja käyttää lehmien nimeämisstandardia.)

 

Tiikerililjan Nauttiwa "Nemo"

Tämä suloinen pallokorva nauttii elämästä. Ensimmäiset kehräykset kuultiin jo vuorokauden iässä, joten toiveissa on emon kaltainen kehruumoottori. :) Pikkupentua silitellessä hän vaikuttaa asettuvan mukavaan asentoon hellittäväksi. Nemo on utelias ja aktiivinen . Heti syntymän jälkeen pikkuherra ilmoitteli itsestään niin kovaäänisesti, että myös "nau" oli saatava sisällytettyä pennun nimeen. 

Luovutusikäisenä Nemo muutti mutkattoman rohkeasti Helsinkiin uuteen perheeseen. Siellä Nemolla on kavereina eurooppalaiskissat Pietu (Nemon mummon veli) sekä Isla (Nemon isoisän veli).

Nemo 6 viikon ikäisenäNemo_6_vko.jpg

Nemo 5 viikon ikäisenä Nemo_5_vko2.jpg

Nemo 2 viikon ikäisenäNemo_2_vko.jpg

Nemo 5 päivän ikäisenäNauttiwa.jpg

 

Tiikerililjan Nokinalle "Noksu"

Nokinalle on kissalamme ensimmäinen musta pentu. Väritys on suloisen "savuinen" ja mustassa turkissa erottuu hauskasti haamu-tabbykuvio. Luonteeltaan nuoriherra on leppoisan nallemainen. Pari kertaa päivässä pikkuherra viettää riehakkaita hepulihetkiä, mutta niiden ulkopuolella ei hänen mielestään kannata energiaa juuri tuhlata. Toivomme kiireettömän seesteisyyden jatkuvan myös Noksun kasvaessa. Noksu rakastaa valjasulkoilua ja myös kyläilee sujuvasti. :)

Luovutusiän täyttyessä Noksu jäi ilahduttamaan kasvattajan ja kissaperheen arkea. Juuri tuohon aikaan Kontio Nalle-mökkimme tuhopoltettiin. Tuota toisenlaista "Nokinallea" surressa totesimme, että Noksun nimi oli jo enne sinänsä. Noksu jos kuka onkin loistava lohduttaja ja ilopilleri!

Noki 5 viikon ikäisenäNoki_5_vko_32.jpg

Noki 4 viikon ikäisenäNoki_4_vko.jpg

Noki 2 viikon ikäisenäNoki_2_vko.jpg

Noki 7 päivän ikäisenä Lempi-emon kainalossa.Nokinalle.jpgPentueen vanhemmat

CH Tiikerililjan Lempiki "Lempi"

naaras, kilpikonna (EUR f)

Lempi_huhtikuu_2016.jpg

Feronian Gladiolus "Manu"

uros, punatabby (EUR d 22)

Manu2.jpeg


 

Siirry tästä facebookiin lukemaan lisää pentujen puuhista: (ei vaadi kirjautumista)

facebook_logo2.jpg