CH Tiikerililjan Lumolyyli

  "Lumo"lumo_4_vko_kalakollotys_2.jpg

Syntynyt: 23.3.2014
Sukupuoli:    naaras
Väri: sinikilpikonnatabby (EUR g 22)
Emo: CH Pinkkitassun Angelina
Isä: CH Bird-Cherry's Blackberry
Testattu: Ei vielä jalostustestejä
Näyttelyt: Champion 25.7.2015

  

Rotuominaisuudet

Lumo on kauniskasvoinen, upealla värityksellä varustettu neitokainen. Suvulleen tyypillisenä Lumo kasvaa hitaasti mutta varmasti. Vielä keskenkasvuinen hoikka tyttö on painoa kasvattanut jo 4 täyttä kiloa.

Tutustu Lumon sukutauluun.

 

Luonne

Lumo on luonteeltaan vilkas ja rikkaalla mielikuvituksella varustettu sinikilppari-energiapakkaus! Neiti on luonteeltaan melko vaativa ja samalla todella herkkä - melkoinen diiva, sanoisin. Kyllä tällä kissakauneudella saa toki ollakin! ;) Neiti kiertää sekä ihmiset että kissakaverit hyvin taitavasti tassunsa ympärille, joten elämä Lumon kanssa on hyvin mielenkiintoista.

 

Taustaa

Lumo syntyi Tiikerililjan kissalassa, CH Pinkkitassun Angelinan eli Ansun viimeiseen pentueeseen. Olin toivonut Ansun pentueeseen niin yksiväristä kilpikonna-tyttöä kuin sinikilpikonnatabby-tyttöäkin. Kun molemmat toivevärit pentueeseen syntyivät, olimme tiukan paikan edessä: Olisiko kissalaumassamme vielä tilaa upean Ansu-emon jälkeläiselle? Kumpi tytöistä jäisi kotiin - ei kai sentään molemmat? Päätöstä pitkittäessämme tuntui koko ajan yhä epätodennäköisemmältä, että voisimme tästä superkauniista kissaneidosta luopua. Myös Lumon valtava touhuenergian määrä asetti tulevaisuuden kodille valtavat vaatimukset. Lopputuloksena sekä Lumo että Lempi-sisko jäivät asumaan meille...

   

Kuvia Lumosta

lumo_3_kk_3.jpg

Lumo_2_kk.jpg

lumo_5_vko.jpg

Lumo_4_vko.jpg

lumo_3_vko_1.jpg