CH Tiikerililjan Lempiki

  "Lempi"lempi_4_vko_kynsikoukistus.jpg

Syntynyt: 23.3.2014
Sukupuoli:    naaras
Väri: kilpikonna (EUR f)
Emo: CH Pinkkitassun Angelina
Isä: CH Bird-Cherry's Blackberry
Testattu: Veriryhmä A, FIV, FeLV
Näyttelyt: Tuomarin Paras (NOM) pentuluokassa
Champion 5.3.2016

  

Rotuominaisuudet

Lempi on sopusuhtainen ja keskikokoinen, kauniin kilpikonnavärityksen omaava eurooppalaiskissa. Lempistä on kasvamassa lupaava nuori neiti. 

Tutustu Lempin sukutauluun.

 

Luonne

Lempin luonne on jotakin täysin ainutlaatuista ja poikkeavaa. Lempi on rauhallinen hassuttelija, ja perustyytyväinen oloonsa tilanteessa kuin tilanteessa. Kehräys on Lempille mieluisaa - hurinaa kuuluu aina kun Lempi näkee ruokaa, mukavan lelun, kivoja ihmisiä - jopa eläinlääkärikäynnillä! Lempi on erittäin ihmisläheinen kissa ja viettää mielellään aikaa olkapäällä tai sylissä loikoillen. Eipä ole myöskään sellaista ihmisten ruokailuhetkeä, etteikö Lempi soluttautuisi lähistölle kerjuukehräämään. :)

 

Taustaa

Lempi on Tiikerililjan oma kasvatti, CH Pinkkitassun Angelinan eli Ansun viimeisestä pentueesta. Olin salaa toivonut Ansun pentueeseen niin yksiväristä kilpikonna-tyttöä kuin sinikilpikonnatabby-tyttöäkin. Kun molemmat toivevärit pentueeseen syntyivät, olimme tiukan paikan edessä: Olisiko kissalaumassamme vielä tilaa upean Ansu-emon jälkeläiselle? Kumpi tytöistä jäisi kotiin - ei kai sentään molemmat? Päätöstä pitkittäessämme Lempi oli mahtavan luonteensa puolesta "varma valinta" - näin upeaa neitokaista emme raaskineet luovuttaa pois Tiikerililjalta! Lopputuloksena tosin sekä Lempi että Lumo-sisko jäivät asumaan meille kotiin...

   

Kuvia Lempistä

Lempi_huhtikuu_2016.jpg

Lempi_toukokuu_2015.jpg

lempi_3_kk.jpg

lempi_12_vko_1.jpg

lempi_4_vko_poseeraus.jpg

lempi_4_vko_kynsikoukistus.jpg